google-site-verification=wn2WQa3dTzWH-AtzYQLQKqaCysuGFwIWcjOPbHUqpek
 

AlphaESS thuisbatterijen en opslagsystemen

EEN THUISBATTERIJ VOOR HET VOLLEDIGE VERMOGENSBEREIK

AlphaESS is een van de toonaangevende oplossingen en dienstverleners voor energieopslag ter wereld. Het bedrijf is gespecialiseerd in de residentiële en commerciële markt, met als doel de meest kosteneffectieve en geschikte oplossingen te leveren. AlphaESS heeft meer dan 10 sub-dochterondernemingen die lokale diensten leveren en meer dan 60.000 systemen die actief zijn in meer dan 60 landen, waardoor miljoenen mensen kunnen leven met betrouwbare, toegankelijke en schone energie.

AlphaESS werd opgericht in 2012 en is gespecialiseerd in energieopslag. Dankzij hun lithium-ion-technologie is het bedrijf een pionier in de markt. Met sterke, gepatenteerde Duitse technologieën en een eigen slim energiebeheersysteem heeft AlphaESS de visie om het gebruik van groene energie voor iedereen toegankelijk te maken. Naast residentiële systemen ontwikkelt AlphaESS ook oplossingen voor commerciële of industriële toepassingen.

Ondertussen is AlphaESS uitgegroeid tot een toonaangevende, multinationale speler in de sector. Sinds 2 jaar zijn de prijswinnende producten ook verkrijgbaar op de Belgische markt. Daardoor is er ook in België professionele service ter beschikking en worden Belgische installateurs vakkundig technisch opgeleid en ondersteund.

Alpha-ESS thuisbatterijen: Smile B3, Smile 5, Smile-T10

Storion SMILE B3

De AlphaESS SMILE B3 is het meest compacte batterijsysteem dat AlphaESS aanbiedt. Hij is ideaal voor een kleinere, energiezuinige woning en vooral populair bij huishoudens die reeds over een zonnepaneleninstallatie beschikken.

Het SMILE B3 systeem kan 3 kW aan lasten van stroom voorzien en heeft standaard een opslagcapaciteit van 2,9 kWh. Daarnaast heb je de flexibiliteit om bijkomende batterijen te plaatsen, tot in totaal 17,4 kWh.

Deze batterij is ook compatibel met het slimste energieplatform, Jabba

Smile B3 11,4 Kw te Zonhoven
Alpha ESS Smile B3 thuisbatterij met 4 batterijen van 2,9 Kw.
Alpha ESS Smile B3

Storion SMILE 5

De AlphaESS SMILE 5 thuisbatterij is geschikt voor ruime woningen, met enkele grote elektrische verbruikers. Dit systeem kan geplaatst worden bij een bestaande zonnepaneleninstallatie of kan rechtstreeks aangesloten worden bij nieuwe zonnepanelen.

De AlphaESS SMILE 5 omvormer kan 4,6 kW (afhankelijk van aantal en soort batterijmodules) aan verbruikers simultaan van stroom voorzien. De opslagcapaciteit van de batterij begint vanaf 5,7 kWh en is uitbreidbaar tot 34,2 kWh.

Deze batterij is ook compatibel met het slimste energieplatform, Jabba

Smile 5 met 11,4 Kw opslag te Zonhoven
Alpha ESS Smile 5 te Willebroek

Storion SMILE T10 HV

Het AlphaESS SMILE T10 HV systeem is populair bij de grotere huishoudens en kleine bedrijven. De omvormer van een AlphaESS SMILE T10 HV-systeem kan 10 kW aan verbruikers voeden (afhankelijk van het aantal batterijmodules). Het systeem kan rechtstreeks aangesloten worden bij een nieuwe zonnepaneleninstallatie, of geïntegreerd worden in een bestaande installatie.

De minimum opslagcapaciteit van de AlphaESS SMILE T10 HV-batterij is 8,2 kWh. Dit is uitbreidbaar met batterijmodules van telkens 8,2 kWh, tot maximaal 49,2 kWh.

Deze batterij is ook compatibel met het slimste energieplatform, Jabba

Alpha ESS Smile-T10
Alpha ESS Smile-T10 thuisbatterij met een opslagcapaciteit van 14,5 Kw
Alpha ESS Smile-T10

Bespaar tot € 1500 op je elektriciteitsfactuur!