google-site-verification=wn2WQa3dTzWH-AtzYQLQKqaCysuGFwIWcjOPbHUqpek
 

Omvormers voor zonnepanelen

Solax Power omvormers

Solax producten zijn ontworpen, getest en vervaardigd volgens de hoogste wereldwijde normen

Met gedachten gecreëerd in 2010, is SolaX Power jaar na jaar gegroeid tot een wereldwijd erkend internationaal bedrijf, met kantoren in het Verenigd Koninkrijk, Nederland, Duitsland, Australië en de VS. Deze groei weerspiegelt de toegenomen vraag naar hernieuwbare energieproducten over de hele wereld. SolaX Power streeft ernaar om voorop te blijven lopen in de revolutie van zonne-energie met een enorme toewijding aan onderzoek en ontwikkeling, zodat zijn producten de toonaangevende oplossing blijven.

SolaX Power ziet een schone, duurzame toekomst voor zich, aangedreven door hernieuwbare energie. Door de grenzen te verleggen met wat mogelijk is in zonne-omvormertechnologie, is SolaX Power in staat geweest om enkele van de meest efficiënte zonne-omvormers op de markt van vandaag te produceren, waardoor onze klanten nog meer van de gratis, schone energie kunnen benutten die voor ons beschikbaar is van de zon.

Solax Power X3 Mic omvormer voor zonnepanelen.
Solax Power omvormers en thuisbatterijen.

ENPHASE micro-omvormers

Het hart van elk Enphase-systeem.

Micro-omvormers zijn vernoemd naar hun zeer intelligente microchip. We passen onze chips aan om de grootte, het gewicht, de betrouwbaarheid en de prestaties van onze producten te maximaliseren. Enphase Solar is gebaseerd op een gedistribueerde architectuur. Dankzij dit modulaire micro-omvormerontwerp kun je een systeem gemakkelijk uitbreiden naarmate de behoeften toenemen. Enphase Solar maakt gebruik van de baanbrekende Burst Mode™-technologie om meer energie op te vangen bij weinig licht, bijvoorbeeld wanneer er schaduwen of wolken over de zonnepanelen lopen. Enphase micro-omvormers zijn IP67-gecertificeerd en omvatten een dubbel geïsoleerde, corrosiebestendige polymeerbehuizing. Dit betekent dat het zowat alles kan verdragen wat Moeder Natuur zijn richting in stuurt. Elk Enphase-zonnesysteem wordt gedekt door een toonaangevende garantie van 25 jaar.

Enphase micro-omvormers voor zonnepanelen.
Enphase micro-omvormer IQ7+
Jaarlijks verlof: 11/07 tot 30/07