google-site-verification=wn2WQa3dTzWH-AtzYQLQKqaCysuGFwIWcjOPbHUqpek
top of page
Solax Power omvormers.jpg
Solax Power

Solax Power omvormers zijn ontworpen, getest en vervaardigd volgen de hoogste wereldwijde normen

Omvormers  zijn ontworpen om te voldoen aan de uiteenlopende energiebehoeften van zowel residentiële als commerciële toepassingen. De omvormers hebben een vermogensbereik van 0,6 tot 150 kW en biedt een uitzonderlijke veelzijdigheid gamma aan voor een breed scala aan installaties. De omvormers zijn ontworpen om optimale prestaties te leveren en beschikken over een hoog rendement, veiligheid, flexibiliteit en slimme technologie. 

Omvormers zet gelijkstroom afkomstig van de zonnepanelen om in wisselstroom. Hybride omvormers daarentegen kunnen gelijkstroom van de zonnepanelen als stroom van het omzetten naar de batterijen.

Normaal gesproken worden omvormers geplaatst dicht bij de zekeringskast maar kunnen ook geplaatst worden aan de zonnepanelen bij constructies in de tuin. De standaard omvormers kunnen geen stroom opslaan, terwijl de Solax Power hybride omvormers dit wel kunnen als er batterijen mee zijn geplaatst.

Doorgaans zijn Solax Power hybride omvormers efficiënter dan standaard omvormers, omdat ze energie van het net kunnen omzetten naar de batterijen.

De levensduur van Solax Power omvormers voor zonne-energie wordt bepaald met de kwaliteit van deze omvormers. meestal kan een omvormer van hoge kwaliteit wel 25 jaar meegaan.

De Efficiëntie omvormers wordt bepaald door de hoge kwaliteit en het uitgangsvermogen de omvormers.

De omvormers die we plaatsen hebben een efficiëntie van meer dan 96%.

Solax X1 Boost 3
Solax X1 Boost 5
Solax X1 Boost 3
Solax Power omvormers
Vervanging van omvormer door Solax Power_edited
Solax Power omvormer voor zonnepanelen
bottom of page