google-site-verification=wn2WQa3dTzWH-AtzYQLQKqaCysuGFwIWcjOPbHUqpek
top of page

Swiss Solar zonnepanelen Zwitserse ontwikkeling

Swiss-1-1024x637.jpg

Swiss Solar AG is een onafhankelijk Europees bedrijf, vertegenwoordigd in meer dan 100 landen over de hele wereld, met hoofdkantoor in Zug, Zwitserland.

De hoofdactiviteit vazn Swiss Solar is de ontwikkeling, productie en levering van innovatieve zonnecelsystemen en zonnepanelen.

Onze missie

De toekomst, zoals Swiss Solar deze ziet, is een wereld van overwonnen elementen en een onbeperkte hoeveelheid schone energie. Het doel van Swiss Solar is om het dichterbij te brengen en iedereen te verbinden met de bron van deze energie van vandaag.

Onze strategie

Swiss Solar streeft ernaar om wereldwijd uit te breiden om klanten snel toegang te bieden tot onze diensten en producten.

Swiss Solar verhoogt voortdurend de investeringen in onderzoek en ontwikkeling van nieuwe producten om klanten alleen state-of-the-art oplossingen te bieden die hen in staat stellen projecten met de laagste LCOE uit te voeren.

Swiss Solar verbeterd voortdurend het vermogen, de prestaties en de betrouwbaarheid van haar modules om hun technologische voordeel in de markt te bereiken en 's werelds toonaangevende leverancier van innovatieve zonnepanelen te worden.

Onze toekomst

Swiss Solar is van plan om de productie in Duitsland te starten en zijn productiecapaciteit medio 2022 te verhogen tot 1,5 GW.

bottom of page