google-site-verification=wn2WQa3dTzWH-AtzYQLQKqaCysuGFwIWcjOPbHUqpek
 

 IBEX EIGER half-cut zonnepanelen

SWISS SOLAR

Zwitserse ontwikkeling

Swiss Solar AG is een onafhankelijk Europees bedrijf, vertegenwoordigd in meer dan 100 landen over de hele wereld, met hoofdkantoor in Zug, Zwitserland.

De hoofdactiviteit is de ontwikkeling, productie en levering van innovatieve zonnecelsystemen en zonnepanelen.

Onze missie

De toekomst, zoals wij die zien, is een wereld van overwonnen elementen en een onbeperkte hoeveelheid schone energie. Ons doel is om het dichterbij te brengen en iedereen te verbinden met de bron van deze energie van vandaag.

Onze strategie

Swiss Solar streeft ernaar om wereldwijd uit te breiden om klanten snel toegang te bieden tot onze diensten en producten.

We verhogen voortdurend de investeringen in onderzoek en ontwikkeling van nieuwe producten om klanten alleen state-of-the-art oplossingen te bieden die hen in staat stellen projecten met de laagste LCOE uit te voeren.

We verbeteren voortdurend het vermogen, de prestaties en de betrouwbaarheid van onze modules om hun technologische voordeel in de markt te bereiken en 's werelds toonaangevende leverancier van innovatieve zonnepanelen te worden.

Onze toekomst

Swiss Solar is van plan om de productie in Duitsland te starten en zijn productiecapaciteit medio 2022 te verhogen tot 1,5 GW.

Swiss Solar Full black zonnepaneel.

Eurener

Wereldwijd top 10 gerangschikt  zonnepanelen fabrikant

Eurener is een industriële groep die in 1997 werd opgericht in het European Centre for Innovative Enterprises (CEEI). Gedurende deze 25 jaar ervaring hebben we een productieproces en knowhow ontwikkeld die heeft geresulteerd in een gecertificeerd product van hoge kwaliteit en meerdere toepassingen, waardoor een vertrouwensrelatie met onze klanten is opgebouwd dankzij onze persoonlijke service.

Bij Eurener werken we aan een 100% hernieuwbare en duurzame planeet. Deze toewijding betekent dat ons belangrijkste doel is geweest om duurzame en duurzame fotovoltaïsche modules te leveren waarmee toekomstige generaties schone energie kunnen blijven genereren om voor onze planeet te zorgen.

Sinds ons begin hebben we gewerkt aan het wereldwijd promoten van zonne-energie, waarbij we meerdere partners in verschillende landen en continenten hebben versterkt. We zijn altijd gedreven geweest om te werken volgens de normen van kwaliteit, betrokkenheid en vraag van een familiebedrijf met een cultuur gebaseerd op inspanning, creativiteit en uitmuntendheid.

Eurener MWT  zonnepanelen
Website van Eurener zonnepanelen.

Bespaar tot € 2000 op je elektriciteitsfactuur!

Jaarlijks verlof: 11/07 tot 30/07