google-site-verification=wn2WQa3dTzWH-AtzYQLQKqaCysuGFwIWcjOPbHUqpek
top of page
Huis op zonne-energie

Bespaar tot € 1500,- per jaar met  zonnepanelen!

Wij zorgen voor al uw zonne-energie behoeften.
Zonnepanelen - Thuisbatterijen 

Voltedge-Solar specialist in zonnepanelen en thuisbatterijen

Voltedge-Solar, opgericht in 2008, is gespecialiseerd in het ontwerp en de installatie van netgekoppelde zonnepanelen-systemen en thuisbatterijen voor woningen en commercieel vastgoed in België.

Wij leveren en installeren een uitgebreid assortiment dat door Synergrid goedgekeurd is, waardoor aangepaste systemen worden gecreëerd die zijn ontworpen om aan de specifieke behoeften van individuele klanten te voldoen.  

Of u nu een huishoudelijk systeem wilt installeren dat alle elektriciteit levert die u thuis nodig hebt tijdens de uren van daglicht of u bent geïnteresseerd in de overstap naar een schonere energiebron op de zakelijke werkplek, wij kunnen een zonnepanelen systeem samenstellen dat perfect is voor uw behoeften.

 

Om een offerte of een afspraak te regelen of om specifieke vragen te stellen die u heeft over zonnepanelen en de diensten die wij leveren, kunt u bellen of e-mailen tijdens de kantooruren.

Zonnepanelen kopen

Zonnepanelen plaatsen voor uw woning worden door ons vakkundig geplaatst met als doel u te helpen uw energierekening te verminderen of te elimineren. Plaatsing van zonnepanelen en thuisbatterijen blijven nog steeds een goede investering die u ooit zult doen.

Commerciële zonnepanelen kopen

Voltedge-Solar, een van de meest prominente zonne-energiebedrijven in Limburg en een zeer betrouwbaar partner met personeel en kantoren in Zonhoven. Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van zonnepanelen voor alle bedrijven, zowel groot als klein. Onze commerciële zonnepanelen helpen niet alleen uw bedrijfskosten te verlagen, maar ook uw vastgoedwaarde zal toenemen.

Thuisbatterijen kopen

Met 500.000 zonnepanelen installaties verspreid over België, is het duidelijk dat wij waarde hechten aan de kosteneffectieve stroom optie's en dat we onze ecologische voetafdruk willen verminderen.

Om onze eigen stroomproductie van de zonnepanelen op te slaan voor eigen gebruik, zijn we genoodzaakt om een batterijopslag-systeem te plaatsen.

Met het plaatsen van thuisbatterijen kan je tot wel 80% zelfvoorzienend worden in uw elektriciteitsgebruik. Hierdoor gaat u minder stroom moeten gaan aankopen van het net. Zo bespaart u op uw elektriciteitsrekening.

Zonnepanelen België

 Waarom zonnepanelen overwegen?

De meeste gebieden in België genieten gemiddeld van ongeveer 8 uur zonlicht per dag, en de weersomstandigheden zijn helder voor bijna een derde van die dagen. Dit maakt het plaatsen van zonnepanelen en thuisbatterijen een uitstekende manier om hernieuwbare energie aan te bieden voor woningeigenaren en commerciële organisaties in dit deel van de wereld. Wanneer u rekening houdt met de beschikbare overheidsstimulansen, de potentiële besparingen die moeten worden gerealiseerd, en het feit dat u best de zonnepanelen en thuisbatterijen door ons kunt laten leveren en monteren. Wij denken dat u het ermee eens zult zijn dat het pure waanzin zou zijn om op zijn minst de mogelijkheid van zonnepanelen in de nabije toekomst niet te overwegen!

Een aangepaste zonnepanelen-installatie ontworpen door de beste in de branche

Er zijn een aantal gerenommeerde zonne-energiebedrijven op de markt die in staat zijn om hoogwaardige aangepaste systemen voor lokale huiseigenaren en bedrijven te ontwerpen, leveren en installeren, maar bij Voltedge-Solar zijn we ervan overtuigd dat we uw beste keuze zijn, om een aantal zeer goede redenen.

 • Uitgebreide ervaring in de industrie - Na met succes meer dan 3.000 systemen te hebben geïnstalleerd, beschikken we over de kennis en expertise om elk type project aan te pakken met betrekking tot het ontwerp en de installatie van hernieuwbare energiesystemen met zonnepanelen en thuisbatterijen. Of u nu een complex systeem nodig hebt dat stroom kan leveren aan een grote productiefaciliteit of een kleine huishoudelijke installatie die u zal helpen uw jaarlijkse elektriciteitsuitgaven met een aanzienlijk bedrag te verminderen, wij kunnen voor alle details zorgen.
   

 • Wij zijn een van de allerbeste zonne-energiebedrijven in België en onze reputatie voor het bieden van een uitstekend niveau van klantenservice te allen tijde is welverdiend.
   

 • Maak gratis een afspraak - We zijn meer dan blij om uw woning te bezoeken en alles in detail te bespreken en een uitgebreid onderzoek uit te voeren. Dit omvat een gedetailleerde offerte voor uw zonnepanelen-installatie en dit allemaal volledig gratis. Om u te voorzien van nauwkeurige prijsinformatie voor een oplossing die is afgestemd op uw vereisten, moeten we zoveel mogelijk informatie verzamelen van uw huidig verbruik aan elektriciteit en de ligging van het dak. Niet alle zonnepanelen bedrijven zullen deze service gratis aanbieden, maar we zijn van mening dat dit de enige rechtvaardige manier is om zaken te doen.
   

 • 30 jaar garantie - De zonnepanelen die we plaatsen zijn voorzien van enkele van de beste zonnepanelen in België, daarom zijn we meer dan blij om al onze klanten een opbrengstgarantie van 30 jaar te bieden. U kunt er zeker van zijn dat uw hernieuwbare energiesysteem dat we voor u ontwerpen en installeren nog vele jaren op maximale efficiëntie zal blijven werken, waardoor u op lange termijn schone, gratis elektriciteit kunt leveren. Als aannemer die eerder heeft deelgenomen aan grootschalige zonneparken, weten we hoe belangrijk prestaties op lange termijn zijn voor onze klanten en geven we prioriteit aan al onze aangepaste ontwerpen.

 • Synergrid goedgekeurde producten - Alle zonnepanelen en thuisbatterijen die we installeren, zijn te vinden op de lijst met goedgekeurde producten die wordt onderhouden door Synergrid lijst. Wat dit voor u als klant betekent, is dat u er zeker van kunt zijn dat alle componenten in uw nieuwe systeem voldoen aan de relevante Belgische normen. Als u van plan bent om kleinschalige energiecertificaten te gebruiken om een percentage van de initiële kosten van uw nieuwe zonnepanelen-installatie terug te verdienen, moet u ervoor zorgen dat deze zijn geïnstalleerd en ontworpen met producten die zijn goedgekeurd door Synergrid. Als u niet zeker weet hoe u dit moet doen, hoeft u zich geen zorgen te maken: wij zullen u helpen om al het benodigde papierwerk in te vullen dat nodig is om te profiteren van de overheidsfinanciering die momenteel beschikbaar is.
   

 • Concurrerende prijzen - Een van de factoren die veel individuen en bedrijven ervan heeft weerhouden om alles te omarmen wat zonnepanelen en thuisbatterijen te bieden hebben, zijn de waargenomen hoge kosten van nieuwe installaties. Dankzij onze zeer concurrerende prijsstructuur en de subsidies die nu beschikbaar zijn, zijn we echter blij u te kunnen informeren dat zonnepanelen en thuisbatterijen nu betaalbaarder zijn dan ooit tevoren.
   

 • Als u precies wilt weten hoeveel een nieuw systeem voor uw woning zal kosten en wat u kunt verwachten te ontvangen wat betreft financiële prikkels van de overheid, bel dan vandaag nog en spreek met een lid van ons team.
   

 • Zonnepanelen en thuisbatterijen ontworpen voor uw vereisten - In tegenstelling tot sommige van de zonnepanelen en thuisbatterijen die vandaag op de markt zijn, is elke installatie voor hernieuwbare energie die we bouwen aangepast aan de behoeften van de individuele klant. Als u eerder naar zonnepanelen en thuisbatterijen hebt gekeken, maar geen zonnepanelen en thuisbatterijen hebt kunnen vinden dat perfect bij uw case-scenario past, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen, want we kunnen u zeker helpen.

Mis niet alles wat zonnepanelen en thuisbatterijen te bieden hebben: bel en spreek ons vandaag nog om te ontdekken hoe we u kunnen helpen een milieuvriendelijkere levensstijl te leiden en tegelijkertijd geld te besparen

Bespaar tot € 1500 per jaar met zonnepanelen!

Voltedge-Solar

Ontvang een vrijblijvende offerte op maat

Off-grid systemen
Zonnepanelen kopen België
Eurener zonnepanelen
bottom of page