google-site-verification=wn2WQa3dTzWH-AtzYQLQKqaCysuGFwIWcjOPbHUqpek bespaar met hernieuwbare energie
top of page
Thuisbatterijen voor woningen en commerciële doeleinden.
AlphaESS thuisbatterijen

THUISBATTERIJEN OF BATTERIJOPSLAG - DE TOEKOMST IS NU

Voltedg-Solar thuisbatterijsysteem is de ideale oplossing voor zonne-energiesystemen, die zijn toegewijd aan het gebruik van zonne-energie voor optimale prestaties. Het thuisbatterijsysteem geeft prioriteit aan zonne-energie en zorgt voor het compliment van stroom door energie uit de batterijen en het openbare net te halen tijdens verbruikspieken.

Zonne-energie is de meest dominante hernieuwbare energie geworden voor residentiële en commerciële installaties, en met zijn enorme scala aan energiebesparing, kostenbesparing en milieuvoordelen, is het niet moeilijk te zien waarom.

Maar nu de prijzen van het energienet in België blijven stijgen, is het misschien tijd dat we op zoek gaan naar zo energieonafhankelijk mogelijk.

Om dit te doen, hebt u een opslagsysteem voor zonne-energie plus batterijen nodig!

Net als zonnepanelen in de afgelopen tijd, zijn batterijen steeds betaalbaarder geworden voor huis- en bedrijfseigenaren om zowel van het net af te komen, energie-onafhankelijkheid te krijgen en te profiteren van onmiddellijke en langdurige besparingen op de energiekosten.

Voltedge-Solar thuisbatterijsysteem beheert op intelligente wijze de opgewekte zonne-energie in de eerste plaats naar de belastingen.

Alleen het overtollige vermogen wordt gebruikt om de batterijen op te laden. Het ontladen van de batterij vindt alleen plaats in tijden van hoog verbruik, 's nachts en in tijden van beperkte zonneproductie, wat resulteert in een verbeterde algehele efficiëntie van het systeem en een langere levensduur van de batterij.

Daarom wordt het zelfverbruik van zonne-energie geoptimaliseerd.

We maken het thuisbatterij systeem mogelijk voor energie-onafhankelijkheid en autonomie met de zelf opgewekte zonne-energieproductie.

Onze thuisbatterijen vertegenwoordigen de meest geavanceerde technologie en innovatie die tegelijkertijd verschillende energiebronnen beheren en de fluctuatie van de zonne-energie compenseren. Het thuisbatterij systeem zal zijn energiebeheerstrategie op intelligente wijze aanpassen met inachtneming van de doelstellingen van de gebruiker: autonomie, verlaging van de energierekening, leveringszekerheid, enz.

Voltedge-Solar thuisbatterij syteem geeft prioriteit aan hernieuwbare energie met behulp van de oplossing die een stap zet in de richting van autonomie.

De thuisbatterij beheert meerdere energiebronnen (zonne-energie, batterijen en grid) en past het beschikbare vermogen aan de omstandigheden van de zonneproductie en het totale verbruik aan. Elke geproduceerde kWh wordt direct verbruikt en opgeslagen in batterijen of verkocht aan het net.

THUISBATTERIJEN VOOR RESIDENTIËLE EN COMMERCIËLE INSTALLATIE'S

Voltedge-Solar thuisbatterijen zijn de ideale oplossing voor zonne-energiesystemen, die zijn toegewijd aan het gebruik van zonne-energie voor optimale prestaties.

Met thuisbatterijen geeft u prioriteit aan zonne-energie en zorgt voor de aanvulling van stroom door energie te onttrekken aan de thuisbatterijen en het openbare net tijdens verbruikspieken.

Zonne-energie is de meest dominante hernieuwbare energie geworden voor residentiële en commerciële installaties, en met zijn enorme scala aan energiebesparing, kostenbesparing en milieuvoordelen, is het niet moeilijke om te zien waarom.

Maar naarmate de prijzen van het elektriciteitsnet blijven stijgen, is het misschien tijd dat we op zoek gaan naar thuisbatterijen en zo energieonafhankelijk mogelijk te worden. Om dit te doen, hebt u thuisbatterijen nodig!

HOE WERKEN  THUISBATTERIJEN?

Simpel gezegd, thuisbatterijen werken door alle overtollige energie op te slaan die door uw zonnepanelen wordt gegenereerd om vervolgens te worden gebruikt op momenten van piekverbruik, 's nachts of in het geval van een stroomstoring.

Uw thuisbatterijen hebben een geïntegreerd slim systeem om te controleren wanneer uw energieverbruik te hoog is, zodat uw opgewekte energie nu zowel uw woning van stroom voorziet als uw overtollige energie opslaat die normaal gesproken voor een lager economisch tarief naar het net zou zijn gegaan.

Als gevolg hiervan heeft u nu uw eigen opgeslagen zonne-energie uit uw thuisbatterijen, om uw woning of bedrijf van stroom te voorzien, terwijl anderen zullen moeten blijven betalen om hun energie van het net te nemen.

Zoals elk PV-installatie, zult u de volledige voordelen van uw thuisbatterijen benutten gedurende de dag wanneer uw panelen in staat zijn om de overtollige zonne-energie om te zetten in hernieuwbare energie die in uw woning of bedrijf kan worden gebruikt.

Met een hoogwaardige thuisbatterij van Voltedge-Solar zou u in staat moeten zijn om een groot deel van uw afhankelijkheid van het energienet te verminderen en onmiddellijk te besparen op uw groeiende energierekeningen.

Wat beter is, is dat je deze opgewekte energie uit uw thuisbatterijen bovendien de hele dag door naar het energienet kunt exporteren om een krediet van je energieleverancier te ontvangen en op te bouwen! Maar omdat veel huishoudens de neiging hebben om het grootste deel van hun energie te gebruiken tijdens de late namiddag en avond, kan dit krediet mogelijk niet in staat zijn om uw energieverbruik te ondersteunen om u te helpen zo energieonafhankelijk mogelijk te zijn. Dit is waar thuisbatterijen in het spel komt.

Werking thuisbatterij.

VOORDELEN VAN EEN THUISBATTERIJ


Gebruik uw thuisbatterijen op momenten wanneer deze het beste bij u past
 
Blackout Proof:  back-up thuisbatterijen zijn ontworpen om het huis onmiddellijk van stroom te voorzien in het geval van een stroomstoring  
 
Verminder het stroomverbruik met thuisbatterijen tijdens de piekuren


Potentieel om geld te verdienen door overtollig opgeslagen energie terug te verkopen aan het net
 
Verminder de invloed van stroomprijsstijgingen met thuisbatterijen en word energieonafhankelijker
 

Verlaag de energiekosten door uw thuisbatterijen tijdens daluren van het net op te laden

Bereken uw besparing en ontdek waarom iedereen bespaart met Voltedge-Solar!

bottom of page