google-site-verification=wn2WQa3dTzWH-AtzYQLQKqaCysuGFwIWcjOPbHUqpek
top of page
Thuisbatterijen voor woningen en commerciële doeleinden.
AlphaESS thuisbatterijen

THUISBATTERIJEN VOOR RESIDENTIËLE EN COMMERCIËLE INSTALLATIE'S

Voltedge-Solar thuisbatterijen zijn de ideale oplossing voor zonne-energiesystemen, die zijn toegewijd aan het gebruik van zonne-energie voor optimale prestaties.

Met een thuisbatterij geeft u prioriteit aan zonne-energie en zorgt voor de aanvulling van stroom door energie te onttrekken aan de thuisbatterij en het openbare net tijdens verbruikspieken.

Zonne-energie is de meest dominante hernieuwbare energie geworden voor residentiële en commerciële installaties, en met zijn enorme scala aan energiebesparing, kostenbesparing en milieuvoordelen, is het niet moeilijke om te zien waarom.

Maar naarmate de prijzen van het elektriciteitsnet blijven stijgen, is het misschien tijd dat we op zoek gaan naar zo energieonafhankelijk mogelijk te worden. Om dit te doen, hebt u een thuisbatterij nodig!

HOE WERKT EEN THUISBATTERIJ?

Simpel gezegd, een thuisbatterij werkt door alle overtollige energie op te slaan die door uw zonnepanelen wordt gegenereerd om vervolgens te worden gebruikt op momenten van piekverbruik, 's nachts of in het geval van een stroomstoring.

Uw thuisbatterij heeft een geïntegreerd slim systeem om te controleren wanneer uw energieverbruik te hoog is, zodat uw opgewekte energie nu zowel uw woning van stroom voorziet als uw overtollige energie opslaat die normaal gesproken voor een lager economisch tarief naar het net zou zijn gegaan.

Als gevolg hiervan heeft u nu uw eigen opgeslagen zonne-energie om uw woning of bedrijf van stroom te voorzien, terwijl anderen zullen moeten blijven betalen om hun energie van het net te nemen.

Zoals elk PV-installatie, zult u de volledige voordelen van uw thuisbatterij systeem benutten gedurende de dag wanneer uw panelen in staat zijn om de overtollige zonne-energie om te zetten in hernieuwbare energie die in uw woning of bedrijf kan worden gebruikt. Met een hoogwaardige thuisbatterij van Voltedge-Solar zou u in staat moeten zijn om een groot deel van uw afhankelijkheid van het energienet te verminderen en onmiddellijk te besparen op uw groeiende energierekeningen.

Wat beter is, is dat je deze opgewekte energie uit uw thuisbatterij bovendien de hele dag door naar het energienet kunt exporteren om een krediet van je energieleverancier te ontvangen en op te bouwen! Maar omdat veel huishoudens de neiging hebben om het grootste deel van hun energie te gebruiken tijdens de late namiddag en avond, kan dit krediet mogelijk niet in staat zijn om uw energieverbruik te ondersteunen om u te helpen zo energieonafhankelijk mogelijk te zijn. Dit is waar een thuisbatterij in het spel komt.

Werking thuisbatterij.

VOORDELEN VAN EEN THUISBATTERIJ


Gebruik uw thuisbatterij op momenten wanneer deze het beste bij u past
 
Blackout Proof: Een back-up thuisbatterij ontworpen om het huis onmiddellijk van stroom te voorzien in het geval van een stroomstoring  
 
Verminder het stroomverbruik met een thuisbatterij tijdens de piekuren


Potentieel om geld te verdienen door overtollig opgeslagen energie terug te verkopen aan het net
 
Verminder de invloed van stroomprijsstijgingen met een thuisbatterij en word energieonafhankelijker
 

Verlaag de energiekosten door uw thuisbatterij tijdens daluren van het net op te laden

Bereken uw besparing en ontdek waarom iedereen bespaart met Voltedge-Solar!

bottom of page