google-site-verification=wn2WQa3dTzWH-AtzYQLQKqaCysuGFwIWcjOPbHUqpek
top of page
IMG_3077.JPG
Enphase

Enphase Micro-omvormers het hart van elk Enphase-systeem

Micro-omvormers zijn vernoemd naar hun zeer intelligente microchip. We passen onze chips aan om de grootte, het gewicht, de betrouwbaarheid en de prestaties van onze producten te maximaliseren. Enphase Solar is gebaseerd op een gedistribueerde architectuur. Dankzij dit modulaire micro-omvormers ontwerp kun je een systeem gemakkelijk uitbreiden naarmate de behoeften toenemen. Enphase micro-omvormers maken gebruik van de baanbrekende Burst Mode™-technologie om meer energie op te vangen bij weinig licht, bijvoorbeeld wanneer er schaduwen of wolken over de zonnepanelen lopen.

 

Enphase micro-omvormers zijn IP67-gecertificeerd en omvatten een dubbel geïsoleerde, corrosiebestendige polymeerbehuizing. Dit betekent dat het zowat alles kan verdragen wat weersinvloeden betreft. Alle Enphase micro-omvormers worden gedekt door een toonaangevende garantie van 25 jaar.

Onze revolutionaire Enphase IQ Micro-omvormers levert ongelooflijke prestaties op een zeer eenvoudige manier.

Hij transformeert fotonen, quantumlichtdeeltjes, in veilige wisselstroom die je voor je woning kunt gebruiken. Bij een Enphase Energy Systeem is elk zonnepaneel uitgerust met een eigen micro-omvormer. Maar als een paneel in de schaduw komt te liggen of als er een storing is, blijven de andere panelen stroom opwekken door de micro)omvormers.

Dat staat in sterk contrast met een traditioneel string omvormer systeem, waarbij als één paneel uitvalt het hele systeem uitvalt.

Enphase micro-omvormers zijn geschikt voor bijna alle merken en modellen van zonnepanelen. Kies dus de panelen die jou het beste bevallen en dat onze micro-omvormers er naadloos mee werken.

Veiligheid voorop

De Enphase IQ Micro-omvormers is de veiligste keuze op het vlak van zonne-energie. In tegenstelling tot systemen met een centrale omvormer bevatten de zonnesystemen van Enphase nooit gelijkstroom (DC) op hoogspanning. Daardoor is er geen kans op brand door defecten.

Gecertificeerd voor tegen en zonneschijn

De Enphase IQ Micro-omvormers zijn geschikt voor alle weersomstandigheden en hebben een IP67-certificering.

De dubbel-geïsoleerde, corrosiebestendige behuizing van polymeer zorgt ervoor dat ze bestand zijn tegen zowat alles wat onze weersinvloeden in petto heeft

Met Enphase micro-omvormers heb je energie binnen handbereik 

Zie in real time hoeveel stroom je opwekt, gebruikt en opslaat, of bekijk rapporten over een bepaalde periode. Pas je systeeminstellingen aan en ontvang belangrijke serviceberichten, gewoon via één gebruikersinterface.

Alle micro-omvormers kunnen apart uitgelezen worden in de APP.

Responsief en verantwoordelijk

De Enphase micro-omvormers bevatten een ingebouwde rapid shutdown, zodat in noodgeval de zonne-energie eenvoudig en onmiddellijk kan worden uitgeschakeld en elektrotechnische medewerkers en hulpverleners geen gevaar lopen.

Klaar voor vandaag en morgen

De micro-omvormers van Enphase zijn ontworpen op basis van plug-and-play. Als je energiebehoefte in de loop van de jaren toeneemt, kan een installateur heel eenvoudig meer zonnepanelen en micro-omvormers aan je installatie toevoegen.

Een helder idee, zelfs bij weinig licht

Bij omstandigheden met weinig licht, bijvoorbeeld als er schaduw of bewolking is, maken de Enphase IQ Micro-omvormers gebruik van de innovatieve Burst Mode-technologie om meer energie op te nemen.

Plaatsing van enphase micro-omvormers
Enphase micro-omvormer
bottom of page