google-site-verification=wn2WQa3dTzWH-AtzYQLQKqaCysuGFwIWcjOPbHUqpek
top of page
Alpha ESS Smile 10 HV thuisbatterij.JPG

Thuisbatterijen. De oplossingen voor de
overschot aan zonne-energie 

Thuisbatterij kopen. De toekomst is nu

Voltedge-Solar thuisbatterij zijn de ideale hernieuwbare oplossing voor zonne-energie systemen, die zijn toegewijd aan het gebruik van zonne-energie voor optimale prestaties.

De thuisbatterij geeft prioriteit aan zonne-energie en zorgen voor het compliment van stroom door energie uit de thuisbatterij en het openbare net te halen tijdens verbruikspieken.

Daarom wordt het zelfverbruik van zonne-energie geoptimaliseerd. We maken de thuisbatterij mogelijk voor energie-onafhankelijkheid en autonomie met de zelf opgewekte zonne-energieproductie.

 

Onze thuisbatterijen vertegenwoordigen de meest geavanceerde technologie en innovatie die tegelijkertijd verschillende energiebronnen beheren en de fluctuatie van de zonne-energie compenseren. De thuisbatterij gaat energiebeheerstrategie op intelligente wijze aanpassen met inachtneming van de doelstellingen van de gebruiker: autonomie, verlaging van de energierekening, leveringszekerheid, enz.

Voltedge-Solar thuisbatterijen geven prioriteit aan hernieuwbare energie met behulp van de oplossing die een stap zet in de richting van autonomie.

De thuisbatterij beheerd meerdere energiebronnen (zonne-energie, batterijen en grid) en past het beschikbare vermogen aan de omstandigheden van de zonneproductie en het totale verbruik aan. Elke geproduceerde kWh wordt direct verbruikt en opgeslagen in de thuisbatterijen of verkocht aan het net.

Alleen het overtollige vermogen wordt gebruikt om de thuisbatterijen op te laden. Het ontladen van de thuisbatterijen vindt alleen plaats in tijden van hoog verbruik, 's nachts en in tijden van beperkte zonneproductie, wat resulteert in een verbeterde algehele efficiëntie van het systeem en een langere levensduur van de thuisbatterijen.

Daarom wordt het zelfverbruik van zonne-energie geoptimaliseerd. We maken de thuisbatterij mogelijk voor energie-onafhankelijkheid en autonomie met de zelf opgewekte zonne-energieproductie.

 

Onze thuisbatterijen vertegenwoordigen de meest geavanceerde technologie en innovatie die tegelijkertijd verschillende energiebronnen beheren en de fluctuatie van de zonne-energie compenseren. Als u een thuisbatterij gaat plaatsen zal het energiebeheerstrategie op intelligente wijze aanpassen met inachtneming van de doelstellingen van de gebruiker: autonomie, verlaging van de energierekening, leveringszekerheid, enz.

Voltedge-Solar thuisbatterijen geven prioriteit aan hernieuwbare energie met behulp van de oplossing die een stap zet in de richting van autonomie.

De thuisbatterijen beheren meerdere energiebronnen (zonne-energie, batterijen en grid) en past het beschikbare vermogen aan de omstandigheden van de zonneproductie en het totale verbruik aan. Elke geproduceerde kWh wordt direct verbruikt en opgeslagen in de thuisbatterijen of verkocht aan het net.

Thuisbatterij te Zonhoven
Enphase encharge 10 T
Alpha ESS Smile  5 batterijen
Alpha ESS Smile 10 HV
Enphase Encharge 3 T
Alpha ESS Smile 5
Alpha ESS Smile 5 thuisbatterij
Alpha ESS Smile 5 met 3 batterijen
Alpha ESS Smile 10 HV
AlphaESS Smile 10HV thuisbatterij
Enphase batterijen

Batterijopslag voor residentiële en commerciële instalaties

Voltedge-Solar batterijopslag zijn de ideale oplossing voor zonnepanelen, die zijn toegewijd aan het gebruik van zonne-energie voor optimale prestaties.

Met een batterijopslag systeem geeft u prioriteit aan zonne-energie en zorgt voor de aanvulling van stroom door energie te onttrekken aan de batterijen en het openbare net tijdens verbruikspieken.

Zonne-energie is de meest dominante hernieuwbare energie geworden voor residentiële en commerciële installaties, en met zijn enorme scala aan energiebesparing, kostenbesparing en milieuvoordelen, is het niet moeilijke om te zien waarom.

Maar naarmate de prijzen van het elektriciteitsnet blijven stijgen, is het misschien tijd dat we op zoek gaan naar batterijopslag systemen en zo energieonafhankelijk mogelijk te worden. Om dit te doen, hebt u batterijopslagsysteem nodig

Hoe werken thuisbatterijen?

Simpel gezegd, thuisbatterijen werken door alle overtollige energie op te slaan die door uw zonnepanelen wordt gegenereerd om vervolgens te worden gebruikt op momenten van piekverbruik, 's nachts of in het geval van een stroomstoring.

Uw thuisbatterijen hebben een geïntegreerd slim systeem om te controleren wanneer uw energieverbruik te hoog is, zodat uw opgewekte energie nu zowel uw woning van stroom voorziet als uw overtollige energie opslaat die normaal gesproken voor een lager economisch tarief naar het net zou zijn gegaan.

Als gevolg hiervan heeft u nu uw eigen opgeslagen zonne-energie uit uw thuisbatterijen, om uw woning of bedrijf van stroom te voorzien, terwijl anderen zullen moeten blijven betalen om hun energie van het net te nemen.

Zoals elk PV-installatie, zult u de volledige voordelen van uw thuisbatterijen benutten gedurende de dag wanneer uw panelen in staat zijn om de overtollige zonne-energie om te zetten in hernieuwbare energie die in uw woning of bedrijf kan worden gebruikt.

Met de hoogwaardige thuisbatterijen van Voltedge-Solar zou u in staat moeten zijn om een groot deel van uw afhankelijkheid van het energienet te verminderen en onmiddellijk te besparen op uw groeiende energierekeningen.

Wat beter is, is dat je deze opgewekte energie uit uw thuisbatterijen bovendien de hele dag door naar het energienet kunt exporteren om een krediet van je energieleverancier te ontvangen en op te bouwen! Maar omdat veel huishoudens de neiging hebben om het grootste deel van hun energie te gebruiken tijdens de late namiddag en avond, kan dit krediet mogelijk niet in staat zijn om uw energieverbruik te ondersteunen om u te helpen zo energieonafhankelijk mogelijk te zijn. Dit is waar thuisbatterijen in het spel komt.

Werking thuisbatterij.

Voordelen van een thuisbatterij

  • Gebruik uw thuisbatterijen op momenten wanneer deze het beste bij u past

  • Blackout Proof:  back-up thuisbatterijen zijn ontworpen om het huis onmiddellijk van stroom te voorzien in het geval van een stroomstoring  

  • Verminder het stroomverbruik met thuisbatterijen tijdens de piekuren

  • Potentieel om geld te verdienen door overtollig opgeslagen energie terug te verkopen aan het ne

  • Verminder de invloed van stroomprijsstijgingen met thuisbatterijen en word energieonafhankelijker

  • Verlaag de energiekosten door uw thuisbatterijen tijdens daluren van het net op te laden

Thuisbatterij kopen en laten installeren door
Voltedg-Solar

bottom of page