google-site-verification=wn2WQa3dTzWH-AtzYQLQKqaCysuGFwIWcjOPbHUqpek
top of page
Enphase batterijen.png
Enphase

Enphase thuisbatterij voor zonnepanelen

Net als onze micro-omvormers op het dak maakt Enphase thuisbatterijen gebruik van een gedistribueerde architectuur om maximale betrouwbaarheid te bieden.

Alle Enphase Encharge thuisbatterijen bevat meerdere bi-directionele IQ™ 8 micro-omvormers om de energie van DC naar AC en weer terug te schakelen voor een veilige, betrouwbare werking. Dus, zelfs als er een stopt, kunnen we de stroom laten stromen en de lichten aanhouden.

 • Derde generatie Enphase Encharge thuisbatterijen opslagtechnologie.

 • Geen bewegende delen die in de loop van de tijd kunnen breken.

Opgroeien was nog nooit zo makkelijk.

Enphase Encharge thuisbatterijen is gebaseerd op een gedistribueerd architectuurplatform.
Dit modulaire ontwerp van de micro-omvormer betekent dat je je systeem snel en eenvoudig kunt uitbreiden, naarmate je behoeften groeien. 

Enphase Encharge batterijen 1,2 kWh

Deze Enphase batterijen bieden u een levensduur van 20 jaar en meer dan 7300 opladen. U moet rekenen op zo'n 250 à 350 opladen per jaar. Bovendien kunnen de batterijen van Enphase tot 80% ontladen worden.  U verkrijgt zo een veel grotere opslagcapaciteit dan bij loodbatterijen. Door de Lithiumbatterijen aan de zonnepaneelsysteem + Enphase micro-omvormer, krijg je een consumptie met een bereik van 1200Wh.

De muursteun is nodig voor de goede werking van de thuisbatterijen. Raadpleeg het tabblad met accessoires op deze product pagina.

 • Lithiumbatterij: De Enphase thuisbatterijen zijn LFP batterijen. Het voordeel in vergelijking met lood, bestaat vooral uit de veel effectievere laad/ontlaadcyclus. Bovendien zijn de gebruikte materialen veel minder gevaarlijk voor het milieu. 

 • Ontladen 80%: Deze  Enphase thuisbatterijen biedt u een lozing van 80%. U heeft een capaciteit van 1200Wh die u kunt ontladen maximaal beschikbare 960Wh.

 • 8000 levenscycli en +: De lange levensduur van de accu kan een ideaal gebruik op lange termijn. Met een gemiddelde van 250 cycli per jaar, de binnenlandse Enphase thuisbatterijen heeft een geschatte levensduur van 20 jaar.

 • Lichtgewicht ontwerp: Het gewicht van de Enphase  1,2kWh thuisbatterijen bedraagt 25kg, zijn eenvoudige en smal ontwerp zal u toelaten om het gemakkelijk te installeren thuis. Bedrijfstemperaturen van -20° C tot 45° C garandeert een optimaal gebruik ook de montageplaats.

 • Opslagcapaciteit: 1200Wh De capaciteit van deze thuisbatterijen is 1200Wh. Dit komt neer op 1200W gedurende 1 uur. 

Enphase Encharge 1,2 Kw

Enphase encharge thuisbatterijen 3,5 kWh

Enphase encharge thuisbatterijen 3T met 3.5kWh batterij. Deze Enphase encharge thuisbatterijen bieden u een levensduur van 14 jaar en meer dan 3600 opladen. U moet rekenen op zo'n 250 à 350 opladen per jaar. Bovendien kunnen de thuisbatterijen van Enphase tot 80% ontladen worden.  U verkrijgt zo een veel grotere opslagcapaciteit dan bij loodbatterijen. Door de Lithiumbatterijen aan de zonnepaneelsysteem + Enphase micro-omvormer, krijg je een consumptie met een bereik van 3500Wh.

Vereist Enphase communicatie-KIT voor ENCHARGE.

 • Lithiumbatterij: De Enphase encharge thuisbatterijen. Het voordeel in vergelijking met lood, bestaat vooral uit de veel effectievere laad/ontlaadcyclus. Bovendien zijn de gebruikte materialen veel minder gevaarlijk voor het milieu. 

 • Ontladen 80%: Deze Enphase thuisbatterijen  bieden u een lozing van 80%. U heeft een capaciteit van 3500 Wh die u kunt ontladen maximaal beschikbare 2800Wh.

 • 8000 levenscycli en +: De lange levensduur van de thuisbatterijen kan een ideaal gebruik op lange termijn. Met een gemiddelde van 250 cycli per jaar, de Enphase thuisbatterijen hebben een geschatte levensduur van 20 jaar.

 • Lichtgewicht ontwerp: Het gewicht van de Enphase 3.5kWh thuisbatterijen bedraagt 40kg, zijn eenvoudige en smalle ontwerp zal u toelaten om het gemakkelijk te installeren thuis. Bedrijfstemperaturen van -15° C tot 55° C garandeert een optimaal gebruik ook de montageplaats.

 • Opslagcapaciteit: 3500Wh De capaciteit van deze thuisbatterijen is 3500Wh. Dit komt neer op 3500W gedurende 1 uur. Als dit niet genoeg is, kun je deze zelfde accu's toe te voegen aan uw installatie.

 • Output Power: 1275W: Uitgangsvermogen van de Enphase thuisbatterijen bedraagt 1275W. Bij het plaatsen van meerdere thusbatterijen zal uitgang vergroten.

Enphase Encharge 3T

Enphase encharge thuisbatterijen 10,5 kWh

Enphase encharge thuisbatterijen 10T met 10.5kWh aan batterijopslag. Deze Enphase encharge thuisbatterijen bieden u een levensduur van 14 jaar en meer dan 3600 opladen.

U moet rekenen op zo'n 250 à 350 opladen per jaar. Bovendien kunnen de thuisbatterijen van Enphase tot 80% ontladen worden.

 U verkrijgt zo een veel grotere opslagcapaciteit dan bij loodbatterijen. Door de Lithiumbatterijen aan de zonnepaneelsysteem + Enphase micro-omvormer, krijg je een consumptie met een bereik van 10500Wh.

Vereist Enphase comms-KIT voor ENCHARGE.

 • Lithiumbatterij: De Enphase encharge is een lithium thuisbatterijen. Het voordeel in vergelijking met lood, bestaat vooral uit de veel effectievere laad/ontlaadcyclus. Bovendien zijn de gebruikte materialen veel minder gevaarlijk voor het milieu. 

 • Ontladen 80%: Deze Enphase encharge thuisbatterijen bieden u een bruikbare capaciteit van 80%. U heeft een capaciteit van 10500 Wh die u kunt ontladen maximaal beschikbare 8400Wh.

 • 8000 levenscycli en +: De lange levensduur van de thuisbatterijen zijn een ideaal gebruik op lange termijn. Met een gemiddelde van 250 cycli per jaar, de Enphase encharge thuisbatterijen hebben een geschatte levensduur van 20 jaar.

 • Lichtgewicht ontwerp: Het gewicht van de ENPHASE 10.5kWh thuisbatterijen wegen 143kg, zijn eenvoudige en smalle ontwerp zal u toelaten om het gemakkelijk te installeren thuis. Bedrijfstemperaturen van -15° C tot 55° C garandeert een optimaal gebruik ook de montageplaats.

 • Opslagcapaciteit:  De capaciteit van deze thuisbatterijen is 10500Wh. Dit komt neer op 10500W gedurende 1 uur.

 • Als dit niet genoeg is, kan je meerdere thuisbatterijen samen plaatsen.

 • Output Power: 3840W: Uitgangsvermogen van deze thuisbatterijen is 3840W. Toename van het aantal thuisbatterijen zal de uitgang vergroten.

Enphase batterijopslag 10T met 10,5 Kw aan opslag

Bereken uw besparing en ontdek waarom iedereen bespaart met Voltedge-Solar!

bottom of page