google-site-verification=wn2WQa3dTzWH-AtzYQLQKqaCysuGFwIWcjOPbHUqpek bespaar met hernieuwbare energie
top of page

HERNIEUWBARE ENERGIE
OVER VOLTEDGE-SOLAR EN DE TOEKOMST VAN ONZE PLANEET. 

Voltedge-Solar

Voltedge-Solar, opgericht in 2008, is gespecialiseerd in hernieuwbare energie en het ontwerp en de installatie van netgekoppelde zonne-energiesystemen voor residentieel en commercieel vastgoed.

Wij leveren en installeren een uitgebreid assortiment producten dat door Synergrid  goedgekeurd is, waardoor aangepaste hernieuwbare energie systemen worden gecreëerd die zijn ontworpen om aan de specifieke behoeften van individuele klanten te voldoen.
Voltedge-Solar is sterk vertegenwoordigd in hernieuwbare enrgie, dit door het  plaatsen van zonnepanelen, thuisbatterijen en windturbines. Wij hebben al vele Belgen geholpen over te schakelen naar hernieuwbare energie oplossingen.

Het succes van onze core business stelt ons in staat om opnieuw te investeren voor verdere groei en om ons productassortiment en onze mogelijkheden uit te breiden.

Project te Zonhoven. Plaatsing van Eurener 340W zonnepanelen.

ONZE DIENSTEN

Meer informatie over onze diensten

Installatie van het zonnepaneel

Residentiële zonne-energie

Installatie van het zonnepaneel

Bedrijven

Smile 5 met 11,4 Kw opslag te Zonhoven

Batterij-opslag

Voltedge-Solar hernieuwbareenergie systemen voor woningen zijn op maat gemaakt met als doel u te helpen uw energierekening te verminderen of te elimineren. Met een garantie van 30 jaar zijn onze zonnepanelen voor woningen een van de beste huisinvesteringen die u ooit zult doen.

Voltedge-Solar, een van de meest prominente zonne-energiebedrijven van Zonhoven. 

 Wij zijn gespecialiseerd in hernieuwbare energie voor alle bedrijven, zowel groot als klein.

Onze commerciële installaties helpen niet alleen uw bedrijfskosten te verlagen, ook uw vastgoedwaarde zal toenemen.

Met 500.00 zonnepanelen installaties in heel België is het duidelijk dat Belgen kosteneffectieve energieopties waarderen en veel geven om een vermindering van onze koolstofvoetafdruk.

Om onze eigen stroom te produceren en die stroom vervolgens terug te moeten kopen is niet goed genoeg. Het is duidelijk dat batterijopslag de volgende stap is om Belgische woningen in staat te stellen hun eigen elektriciteit op te wekken en te gebruiken, zowel om de energiekosten te minimaliseren als om de inspanningen te maximaliseren om ons milieu te beschermen door middel van duurzaam energieverbruik.

Isoleer jezelf tegen stijgende elektriciteitsprijzen
bottom of page