google-site-verification=wn2WQa3dTzWH-AtzYQLQKqaCysuGFwIWcjOPbHUqpek
top of page

Hernieuwbare energie.
Voltedge-Solar en de toekomst van onze planeet

Voltedge-Solar, opgericht in 2008, is gespecialiseerd in hernieuwbare energie en het ontwerp en de installatie van netgekoppelde zonne en batterijopslagystemen voor residentieel en commerciële bedrijven.

Wij leveren en installeren een uitgebreid assortiment producten dat door Synergrid zijn goedgekeurd, waardoor aangepaste hernieuwbare energie systemen worden gecreëerd die zijn ontworpen om aan de specifieke behoeften van individuele klanten te voldoen.

 

Voltedge-Solar is sterk vertegenwoordigd in hernieuwbare energie, dit door het plaatsen van zonnepanelen, thuisbatterijen. Voltedge-Solar heeft al vele Belgen geholpen over te schakelen naar hernieuwbare energie oplossingen.

Alphaess België
DualSun België
Swiss Solr België
Enphase België

Residentiële zonne-energie

Voltedge-Solar hernieuwbareenergie systemen voor woningen zijn op maat gemaakt met als doel u te helpen uw energierekening te verminderen of te elimineren. Met een garantie van 30 jaar zijn onze zonnepanelen voor woningen een van de beste huisinvesteringen die u ooit zult doen.

Bedrijven

Voltedge-Solar, een van de meest prominente zonne-energiebedrijven van Zonhoven. 

Voltedge-Solar is gespecialiseerd in hernieuwbare energie voor alle bedrijven, zowel groot als klein.

Onze commerciële installaties helpen niet alleen uw bedrijfskosten te verlagen, ook uw vastgoedwaarde zal toenemen.

Batterij-opslag

Met 500.00 zonnepanelen installaties in heel België is het duidelijk dat Belgen kosteneffectieve energieopties waarderen en veel geven om een vermindering van onze koolstofvoetafdruk.

Om onze eigen stroom te produceren en die stroom vervolgens terug te moeten kopen is niet goed genoeg. Het is duidelijk dat batterijopslag de volgende stap is om Belgische woningen in staat te stellen hun eigen elektriciteit op te wekken en te gebruiken, zowel om de energiekosten te minimaliseren als om de inspanningen te maximaliseren om ons milieu te beschermen door middel van duurzaam energieverbruik.

Zonnepanelen België
Eurener zonnepanelen
AlphaESS thuisbatterijen

Isoleer jezelf tegen stijgende elektriciteitsprijzen

bottom of page