google-site-verification=wn2WQa3dTzWH-AtzYQLQKqaCysuGFwIWcjOPbHUqpek
top of page
Eurener zonnepanelen te Hasselt

Eurener Full Black zonnepanelen

Eurener Solar

Laat Eurener Full Black zonnepanelen plaatsen op het dak

Sinds 1997 produceert Eurener hoogwaardige en duurzame zonnepanelen voor klanten over de hele wereld.

Uit hun hoofdkantoor in Valencia, Spanje, ontwerpt en produceert Eurener haar zonnepanelen die van topkwaliteit zijn  en een optimale duurzaamheid hebben, waardoor de wereld schoner wordt.

 

De zonnepanelen zijn full black en vervaardigt met mono kristallijne cellen die volledig zwart zijn.

De zonnepanelen in deze reeks omvatten multi-busbar-technologie om weerstandsverliezen te verminderen, terwijl het ontwerp de lichtabsorptie verhoogt op het oppervlakte.

De zonnepanelen hebben een klein maar stevig frame, wat het hanteren vergemakkelijkt en handiger bij het plaatsen hiervan. Alle zonnepanelen bieden een positieve vermogenstolerantie van +5 W en werken met een indrukwekkend rendement van meer dan 21%.

De parallelle aansluiting van de Half-Cut zonnepanelen maakt het mogelijk de Eurener zonnepanelen te plaatsen waar schaduw een rol speelt.

Dit neemt toe dat efficiëntie en betrouwbaarheid van de zonnepanelen zeer sterk toeneemt.

Zonnepanelen hebben een product garantie van 20 jaar en opbrengst garantie van 30 jaar, wat zeer hoog is bij zonnepanelen. Eurener behoort tot de top bij het fabriceren van hun zonnepanelen.

In het fabriek werken ze aan een 100% hernieuwbare en een duurzame planeet. Deze toewijding betekent dat hun belangrijkste doel is om duurzame fotovoltaïsche zonnepanelen te leveren waarmee toekomstige generaties schone energie kunnen blijven genereren om voor onze planeet te zorgen.

Sinds het begin van Eurener hebben ze gewerkt aan het wereldwijd promoten van hun Eurener zonnepanelen, waarbij meerdere partners in verschillende landen en continenten zich hebben versterkt.

We zijn altijd gedreven geweest om te werken met Eurener zonnepanelen en volgens de normen, kwaliteit en  betrokkenheid van het familiebedrijf met een cultuur gebaseerd op inspanning, creativiteit en uitmuntendheid.

bottom of page